Георги Борисов: „Невероятна клиника, златен лекар!“

Аз съм шофьор, проблеми с урологични камъни имам от 5-6 години. През юни 2014 получих остра бъбречна колика и болката беше толкова силна, че се принудих да отида в Пирогов, за да овладеят кризата. Беше ми предложена и операция, но аз не взех решение. Потърсих препоръки от познати и от дума на дума мой колега похвали д-р Горан Деримачковски. Отидох при него, той се оказа невероятен човек, истински загрижен, разговаря и обяснява внимателно, спечели доверието ми. Мисля, че е важно един уролог освен да е добър специалист, да има и добро отношение към пациента си.

Благодарение на модерната апаратура и д-р Деримачковски ми премахнаха и двата камъка.
Сега се чувствам перфектно, нямам тежести, не се страхувам от внезапна криза, пълноценен съм в личния си живот, без проблеми ходя на работа, карам. Мога да препоръчам клиниката и д-р Деримачковски на всеки с подобни на моите оплаквания. Няма да сгрешите – златен лекар е той!

Получих модерно лечение на литиаза

През декември 2014 получих криза, предшествана от 6-7 години затруднения в уринирането. Исках да се обърна към високо квалифициран специалист. Потърсих информация в интернет и попаднах на Хил клиник. Записах си час при д-р Деримачковски веднага. Получих отлично обслужване, предоперативни изследвания, обясни ми всичко в подробности, което беше много важно за мен.
По време на операцията и след нея получих изключителни грижи от целия персонал. Впечатлен съм от работата на д-р Деримачковски и от уникалната лазерна процедура, благодарение на която още на следващия ден ме изписаха. Сам се прибрах от клиниката вкъщи и оттогава съм в отлично здраве. Не ставам през нощта, уринирам нормално.
Надявам се повече такива медицински заведения да има в България, от личен опит знам, че лечението може да бъде на ниво в помощ на пациентите.

Любчо Василев: Забравих, че съм имал проблем!

Моята история започна преди време. Не можех да уринирам, сложиха ми катетър. Който не е носил такова чудо не знае колко е неудобно и болезнено! Докато бях с катетър изпитвах болки, кървях, имах непрекъснати възпаления и все бях на антибиотици.